Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.dal.fi. joka kuuluu yritykselle dal.fi – Design Aleksi Leppänen, Y-tunnus 2856612-9, kotipaikka Jyväskylä.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakasrekisteri

Ylläpidämme asiakasrekisteriä, johon tallennetaan ainoastaan kaupankäynnin kannalta olennaiset tiedot.

Laskutuksemme hoidetaan ulkoistetun palvelun kautta, tähän liittyen voit tutustua Osuuspankin Kevytyrittäjäpalveluiden rekisteriselosteeseen.

Yhteydenottolomakkeet

Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, meille tulevaan viestiin tallentuu mm. IP-osoitteesi ja käyttämäsi selain, joita voidaan käyttää häirintä- ja väärinkäyttötapauksissa. Näitä tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa mitään tietoja ulkopuolisille, seuraavaa poikkeusta lukuunottamatta:
Laskutuksen hoitaa Osuuspankin Kevytyrittäjäpalvelu, jonne toimitamme laskutuksen kannalta olennaiset tiedot laskutuksen yhteydessä. Muita tietoja ei heille jaeta.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme yhteydenottolomakkeen kautta saatuja tietoja toistaiseksi. Tarpeettomiksi katsomamme viestit ja niiden tiedot poistetaan välittömästi.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietoja sisältäviä sähköpostitietoja vahvasti suojatulla tietokoneella sekä pilvipalvelussa.